Logo studio Capaccio

28.03.2014 - Copii care locuiesc în străinătate: mai puține taxe cu dectracțile lor

Deducerile fiscale contribuie pentru a uşura sarcina fiscală al contribuabilului. În special cele referitoare la copii poate duce la anularea impozitelor datorate. Pentru a putea obţine în impozitul pe venit retur trebuie să fie indicat numărul de identificare al fiecăruia dintre copii şi altor membri ai familiei.Non-cetăţenii UE care necesită deduceri pentru întreţinere trebuie să fie în posesia unor documente care atestă situaţia familială, care poate fi alternativ constând din:

documentele originale emise de autorităţile consulare din ţara de origine, tradusă în italiană şi certificate de către prefectul competent pentru teritoriul;

documentaţia cu aplicarea apostilei [1], pentru persoanele din ţările care au semnat Convenția de la Aja din 5 octombrie 1961;

documentaţia valabilă în țara de origine, conform legislaţiei ţării respective, tradusă în italiană şi certificată ca fiind conforme cu originalul de către Consulatul Italian din ţara lor de origine.

[1]Apostila sau apostille (iniţial din latină pentru a posta illa după aceste lucruri, apoi a trecut la franceză apostila) este o certificare care validează, cu valoare juridică deplină, la nivel internaţional autenticitatea a unui act public, și în special a unui act notarial.

Aceste Institute juridice, deşi puţin cunoscut pe plan de mass-media, este recunoscut de statele care au semnat Convenţia de la Aja din 5 octombrie 1961, asigurând plin de validare.

Știri


10.04.2014
Caf-ul sau contabilul? argumente pro şi contra Citește

Site-uri recomandate


06.10.2023
Dipartimento per lo sport Deschide


08.04.2023
thecryptogateway Deschide


24.02.2023
https://youngplatform.com/ Deschide


15.11.2022
Cripto.com Deschide

© 2024 Studio Capaccio | P.Iva 02612570966 | Privacy | Realizzato da newgst.com