Logo studio Capaccio

06.07.2014 - Datorii colectate în numele registrul comercial

De la 1 iulie 2013 este disponibil noul model de autorizaţie pentru prezentarea unică de comunicare practici procura specială , care înlocuieşte toate versiunile anterioare.

Noua autorizaţie permite firmei nu numai să aleagă domiciliul la intermediar pentru a primi adresa PEC, toate comunicaţiile, dar de acum se limitează la, de asemenea, împliniri REA, pentru a primi la acea adresă orice notificare PEC, sancţiuni administrative. În cazul în care procura trebuie semnată de reprezentantul legal al societăţii, de asemenea, va fi notificat sancţiunile la firmă.

În cele din urmă, cu acest nou model oferă procedura directă la plata de taxe și penalităţi, permiţând registrul de afaceri de a reţine suma datorată, prin platforma de plăţi electronice în comunicarea, şi evitarea în acest fel de a avea pentru a completa contul curent poştale rapoarte şi să prezinte, documentele de plata în prealabil prin intermediul PEC sau fax.

Ar trebui remarcat că, folosind doar noul model de autorizatiei specială prin intermediar (notar, contabil, etc) vă va fi capabil să profite de noul regim de plată şi apoi puteţi primi notificările prin intermediul PEC, sancţiunea în numele clientului său şi pedeapsa.

Nu va fi suficientă în acest scop, doar confirmarea de primire a Ordinului forţat, efectuate de medicul/contabil sau de un notar în notele şablonurile de forme este necesară.

Știri


10.04.2014
Caf-ul sau contabilul? argumente pro şi contra Citește

Site-uri recomandate


06.10.2023
Dipartimento per lo sport Deschide


08.04.2023
thecryptogateway Deschide


24.02.2023
https://youngplatform.com/ Deschide


15.11.2022
Cripto.com Deschide

© 2024 Studio Capaccio | P.Iva 02612570966 | Privacy | Realizzato da newgst.com